Desert & Mountain Trekking in Sahara cu Paul Dicu & Mohamad Ahansal @ Zagora (Maroc), 4-12 Octombrie ’15

PicMonkey-Collage

Cel mai bun mod de a sarbatori 2 ani de Wild Thing este prin organizarea unei experiente geniale impreuna cu Paul Dicu si Mohamad Ahansal. O tura de 109km prin Desertul Zagora (Sahara) si Muntii Atlas. E vorba de trekking nu de plimbat cu 4×4 sau calare pe dromaderi. Stam la cort si ne facem singuri de mancare. Avam un 4×4 de suport care ne va alimenta cu apa din cand in cand si ne asigura suport/evacuare medicala in caz ca se intampla ceva.

Ne luam rucsacul in spate si luam Atlasul si desertul la pas. Primele ~2 zile mergem printr-o zona muntoasa, absolut superba si continuam ~ 3 zile prin desert. In total sunt 5 zile de trekking efectiv in care avem de parcurs cei 109km. In 2 nopti (prima si ultima) vom poposi in “Bivuacul Ahansal” in restul de 3 nopti ne facem singuri tabara.

E un traseu care se confunda in multe bucati ale lui cu traseul gandit de Momo Ahansal pentru TransAtlas Marathon Ultra Trail, asa ca puteti sa aruncati o privire pe fotografiile de acolo pentru a vedea ce ne asteapta.

Inainte de a pleca la drum (cu ceva vreme) ne intalnim de doua ori cu Paul Dicu pentru organizarea echipamentului si sfaturi practice vis a vis de ce trebuie  luat cu noi si ce nu & pregatire de tot felul.

Valoarea adaugata a experientei, pe langa ocazia de a lua la pas un traseu absolut superb impreuna cu alti oameni pasionati de outdoor si miscare, este acela ca ii vom avea cu noi pe Paul Dicu si Mohamad Ahansal.

Pe Dicu il cunoasteti de la alte experiente organizate impreuna (ultima, Running Camp-ul din Iulie ’15), am alergat “In pas cu Paul” cu ocazia ultimelor 3 participari la Marathon des Sables. Mohamad Ahansal e o legenda a celei mai grele curse de anduranta “pe doua picioare” (pe etape) din lume, fiind multiplu castigator…si un baiat de toata isprava.

Fee-ul de participare este de 1250 Euro/persoana si numarul de participanti e limitat la 13.

* cu cat ne apropiem mai mult de data de plecare, s-ar putea ca pretul biletului de avion sa creasca si sa influenteze fee-ul

Fee-ul cuprinde: participarea in sine, prezenta lui Paul Dicu si a lui Mohamad Ahansal pe tot parcursul experientei, 2 intalniri de briefing/pregatire cu Paul Dicu, bilet de avion, transfer de la aeroport la locul in care incepe traseul (Zagora) si inapoi, mancarea si apa atat pe traseu cat si in zilele in care ajungem si plecam din Maroc, masina de suport 4×4 pe tot parcursul experientei, cazarea in prima si ultima noapte (care nu e pe traseu).

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s